Fittest

Hoe het staat met uw conditie! Die kunt u laten meten op 7, 8 en 9 november a.s.  tijdens de Fittest. De Stichting Sportief Bewegen 60+ (SSB 60+) en de KBO’s in de gemeente organiseren die voor alle 60+ers van Hilvarenbeek ter gelegenheid van de opening van de nieuwe sporthal. Hierbij maken we gebruik van de wetenschappelijk ontwikkelde GALM-test. Deze test duurt circa 1½ uur en is al vele malen met succes toegepast. De resultaten van uw eigen test worden na afloop van de testronde met u besproken en gekoppeld aan een persoonlijk beweegadvies. 

Tijden Fittest
De Fittest kan voor u gepland worden op één van de volgende dagen: - woensdag 7 november:    9.00u - 18.00u. - donderdag 8 november:  15.00u - 23.00u. - vrijdag 9 november:     9.00u - 16.00u.   

Vervoer nodig?
De KBO’s in Hilvarenbeek zorgen voor gratis vervoer. U kunt daarmee desgewenst naar De Roodloop én weer thuis gebracht worden. Ook voor mensen met een rolstoel.  

Inschrijven Fittest
Naam, (mail-) adres, leeftijd, telefoonnummer. infoatssbhilvarenbeek.nl óf   een briefje in de bus bij: Helmi van der Loo Johanna van Brabantlaan 33 5081 SC Hilvarenbeek 

Kosten
Voor leden van Thebe-Extra  en de KBO is de test gratis. Van de overige deelnemers wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd. 

Info
De folder is hier te downloaden.