Activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Geen vraag is te gek over mantelzorg!

Mantelzorgondersteuning Hilvarenbeek nodigt u graag uit voor haar informatieavond met het thema: Geen vraag is te gek over mantelzorg!Op dinsdagavond 2 april van 19.30u tot 21.30u (inloop 19.00u) in  Hercules / Gildezaal in Diessen.

De avond wordt verzorgd door mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner Ineke Verhagen en  Brigitte Vermeulen  & Luuk Touw van Thebe Extra.  Zij vertellen aan de hand van concrete voorbeelden over 4 gebieden:   organisatie - welzijn – wonen- financiën.

Voor en na de pauze gaan we aan de slag met twee gebieden en aansluitend een panel, waarin alle vragen die u heeft, gesteld kunnen worden. Geen enkele vraag is te groot, te klein en zeker niet te gek! De gemeente (WMO), Leystromen, en anderen willen graag antwoord geven op uw vraag over de mogelijkheden die er zijn in de gemeente Hilvarenbeek. Ook na afloop van het programma is er de mogelijkheid om verder te praten.

Meer weten? Namens Mantelzorgondersteuning Hilvarenbeek, Marie-Jeanne Zuidervaart T: 06 -83168873  E: mariejeannezuidervaartatcontourdetwern.nl