Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Hart voor uw Club

In augustus jl. hebben enkele deelnemende organisaties aan de Seniorenraad het ‘Zomerschool’ programma georganiseerd speciaal voor senioren. Veel senioren waren toen immers meer op zichzelf aangewezen omdat hun kinderen en kleinkinderen op vakantie waren. Zie pagina 6 van de Seniorenkrant van juni voor meer informatie.

Dit programma werd zeer positief ontvangen. De 16 samenwerkende organisaties die samen de Seniorenraad vormen, hebben besloten om ook in de zomer van 2017 een breed opgezet programma aan te bieden in de 6 kernen van de gemeente Hilvarenbeek. Educatie zal hierbij het sleutelwoord zijn.

Ons project ‘Zomerschool 2017’ is geaccepteerd door Rabobank Hart van Brabant! SSH hoopt door middel van deze Rabobank actie meer financiële armslag te krijgen om ‘Zomerschool 2017’ nog beter in de behoefte te kunnen laten voorzien.

Lees hieronder meer over de Rabo actie ‘Hart voor uw Club’ en hoe u ons project ‘Zomerschool 2017’ kunt steunen!

Hoe verloopt de actie ‘Hart voor uw Club’?
Rabobank Hart van Brabant stelt een bedrag van € 250.000 beschikbaar voor 'Hart voor uw Club'. Dit bedrag verdelen de leden van de bank over verenigingen en stichtingen die meedoen. Leden kunnen stemmen uitbrengen op alle clubs die meedoen. 

Wat doet de Rabobank?
Alle geaccepteerde projecten worden bekend gemaakt op een speciale website. Leden van de Rabobank kunnen van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober 2016 hun stemmen uitbrengen op hun favoriete projecten. De Rabobank roept haar leden op om stemmen uit te brengen op de deelnemende projecten. Dit doen zij met een stemkaart. 

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen op dinsdag 4 oktober 2016 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober 2016 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van Brabant mogen stemmen! Als u klant bent, bent u niet automatisch lid.

Wat kunnen clubleden doen om SSH te steunen?
Het is belangrijk dat SSH voorafgaand aan de stemperiode campagne voert. Daarom richten wij ons op u. Als clublid kunt u in uw eigen omgeving bij familie, collega's op werk, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Hart van Brabant en vragen om op SSH te stemmen.

Steun onze 'Zomerschool 2017' door 2 stemmen uit te brengen op SSH.

De overige 3 stemmen kunt u op andere projecten uitbrengen.

Meer informatie
Via de website www.rabobank.nl/hartvanbrabant kunt u meer informatie over Hart voor uw Club lezen. Een overzicht van de meest gestelde vragen inclusief antwoorden vindt u via de website www.mijnbankenik.nl/hartvanbrabant/inschrijven