Activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Repair Cafe en Boekenruil

Repair Café is weer geopend op zaterdag 26 oktober van 13.00 tot 16.00 uur in Hercules in Diessen. Diverse vrijwilligers zitten klaar voor al uw reparaties.
U kunt uw kapotte spullen repareren en zelf meehelpen met de reparatie waar mogelijk. Er kunnen reparaties worden verricht op het gebied van kleding, elektra, hout en fietsen. U bent van harte welkom! De reparatie op zich is gratis voor leden van Wij-wel. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom maar niet verplicht. De materiaalkosten van de reparatie worden wel in rekening gebracht.

Tijdens het Repair Café is er een mogelijkheid om boeken te ruilen. Hoe werkt het? Neemt uit je eigen boekenkast boeken mee die je wilt ruilen voor boeken die je graag wilt lezen. Door op deze middag de boekenlezers samen te brengen, willen wij bereiken dat boeken geruild kunnen worden. Dus zonder koop of verkoop!
Op deze manier komen jouw boeken in goede handen terecht bij mensen die ook graag lezen en heb je zelf de gelegenheid en mogelijkheid om nieuwe boeken mee naar huis te nemen om te lezen. De boeken wisselen dus van eigenaar en hoeven ook niet terug naar de eigenaar. Let op; zijn je boeken niet geruild dan neem je ze weer mee naar huis. Het is niet de bedoeling dat er boeken achtergelaten worden op deze ruilmiddag. Graag tot zaterdagmiddag de 26e in Hercules!