Toneelvoorstelling De Vergeten Tuin

De Vergeten Tuin en Dementie Vriendelijke Gemeente Hilvarenbeek openen het nieuwe seizoen met het toneelstuk “Ons kan niks gebeuren”. Een op de vijf mensen zal een vorm van dementie krijgen. Ondanks de veelheid aan informatie, boeken en films worden mensen toch nog vaak overvallen door de problematiek en de consequenties van deze ziekte én hoe daar dan mee om te gaan. Deze voorstelling is voor iedereen die te maken heeft of krijgt met mensen die lijden aan dementie: familie, mantelzorgers, vrijwilligers, leerlingen en professionals in de ouderenzorg en verder iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is.

Meer informatie over de voorstelling

Plaats: Elckerlyc, Achter het Raadhuis 2, Hilvarenbeek

Datum:  dinsdag 25 september

Tijd: 19.00 inloop met gratis kopje koffie

Voorstelling: 19.30 uur

Op 30 oktober start de eerste informatieavond uit een reeks van 8 avonden. Iedereen die zich betrokken voelt of belangstelling heeft rondom het thema dementie is welkom, in het bijzonder de naaste van/en mensen met dementie. De informatieavonden vinden plaats in CC Elckerlyc- bibliotheek te Hilvarenbeek duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Entree 2,50 euro. Voor meer informatie kunt u mailen naar E devergetentuinhilvarenbeekatgmail.com

Noteer ook vast de data van alle volgende bijeenkomsten in u agenda: 27 november, 18 december, 29 januari, 26 februari, 26 maart, 30 april, 28 mei.