Uitnodiging: iedereen doet mee!

De gemeente Hilvarenbeek vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen in onze samenleving. Óók als u een beperking heeft. Heeft u een fysieke, zintuigelijke, psychische of verstandelijke beperking? Of een chronische ziekte of dementie? Wij horen tijdens de bijeenkomst op donderdag 15 maart graag van u of u  gemakkelijk kunt meekomen in onze gemeente. Zijn er drempels waardoor u ergens niet of moeilijk naar binnen kunt. Vindt u het gemakkelijk of moeilijk om mee te doen met activiteiten of werk te krijgen.  

Met uw ervaringen en wensen wil de gemeente Hilvarenbeek een plan van aanpak maken voor een inclusief beleid. Uw mening is dus van belang!
We horen graag uw voorbeelden – goed of minder goed – en eventuele oplossingen. 

U bent van harte uitgenodigd om uw ervaringen en wensen met ons te delen tussen 17.30 en 20.00 uur in  Cultureel Centrum Elckerlyc.
Wij zorgen voor soep en een broodje.
Als u het prettig vindt mag u ook iemand meenemen, een mantelzorger, een familielid, een begeleider. Ze zijn van harte welkom.

We horen graag van tevoren of u aanwezig kunt zijn. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar N.Cavusathilvarenbeek.nl.
Bellen mag ook: 0135058300. Vraag dan naar Nisa Cavus of Anja van de Westelaken.