Zomerschool Hilvarenbeek

Van maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus kunt u deelnemen aan Zomerschool Hilvarenbeek.Veel (vaak oudere) senioren ervaren de vakantieperiode als een stille periode. Niet alleen de (klein)kinderen, familie en buren zijn op vakantie, ook de vrijwilligers die door het jaar heen van alles voor de oudere medemens organiseren leggen hun vrijwilligerswerk even stil in de zomer.

De zomerschool biedt dan in deze periode recreatieve, educatieve, sportieve en culturele activiteiten in een sfeer van ontspanning en ontmoeting.

U kunt inschrijven op de activiteiten door het volledig invullen, ondertekenen en inleveren van het inschrijfformulier. U vindt dit formulier in het programmaboekje dat allen die tot de doelgroep behoren (55 jaar en ouder) in hun brievenbus hebben ontvangen.

Daarnaast is het hele programma van de Zomerschool ook nog op deze site te bekijken en te downloaden. Via het gebruik van zoeksleutels kunt u een keuze maken uit het gehele aanbod van activiteiten en daarna kunt u zich ook digitaal inschrijven.

Uw inschrijving moet uiterlijk zaterdag 22 juli binnen zijn.

Wij hopen dat u zich aanmeldt en dat we u, een of meerdere malen, bij onze activiteiten mogen begroeten!