Zomerschool activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Dementie en Dan?

Op dinsdagavond 31 mei organiseert: ”De Vergeten Tuin” een informatieavond voor mantelzorgers van mensen met dementie,
daarbij zijn anderen die zich bij de problematiek betrokken voelen ook meer dan welkom. De avond in CC Elckerlyc duurt van 19.00 tot 20.30 uur.
Tanja Pieters en Lenneke Hendriks zijn bekend met de ondersteuning  voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in de gemeente Hilvarenbeek.  

Wanneer je naaste de diagnose dementie heeft, weet je dat er een moment komt dat je het niet meer alleen kan. Waar kun je dan terecht? Welke mogelijkheden zijn er? Hoe zit het met de financiering?  Bij wie moet je zijn om een aanvraag te doen? Natuurlijk begint het verhaal bij de huisarts maar je hebt vaak andere ondersteuning nodig zodat je met een gerust hart je boodschap kan doen of je kaartclubje kan aanhouden. Tanja en Lenneke zijn goed op de hoogte wat er in Hilvarenbeek is om u te ondersteunen. 

Op deze avond zullen Tanja en Lenneke uiteenzetten welke ondersteunings- mogelijkheden er zijn in Hilvarenbeek en omgeving.
Wij nodigen u daarom van harte uit om deze informatie avond bij te wonen.
De avond zal bestaan uit: informatie, delen van ervaringen en er is ruimte voor het stellen van vragen. De entree is €2,50 inclusief koffie of thee.

Helaas is er op deze avond geen parallel bijeenkomst voor mensen met dementie.