Zomerschool activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Notaris als hulp bij dementie

Op dinsdagavond 29 november organiseert: ”De Vergeten Tuin” een informatieavond voor mantelzorgers van mensen met dementie, daarbij zijn anderen die zich bij de problematiek betrokken voelen ook welkom.
De avond in CC Elckerlyc duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Op deze avond is ook een ontspanningsprogramma voor mensen met dementie. 

Door dementie wordt iemand steeds afhankelijker van zijn omgeving en (professionele) zorg. Zelf beslissingen nemen gaat steeds minder goed. Daarom is het belangrijk om op tijd na te denken over de toekomst.
Wie mag de financiën regelen en beslissingen nemen over de zorg? En welke ondersteuning moet geregeld worden? Inge Arts, notaris in Hilvarenbeek geeft uitleg over deze vragen.  

Het gaat weer een interessante avond worden, natuurlijk krijgt u ook alle ruimte om vragen te stellen. Wij nodigen u daarom van harte uit om deze informatie avond bij te wonen.
De avond zal bestaan uit: informatie, delen van ervaringen en er is ruimte voor het stellen van vragen. De entree is €2,50 inclusief koffie of thee. 

Voor vragen of informatie kunt u ons mailen via: devergetentuinhilvarenbeekatgmail.com

Op de volgende informatieavonden komen de onderstaande thema's aan bod: 

22 december: de rol van de huisarts bij dementie.
31 januari    : dementie en depressie.
28 februari   : de geheugen poli.
28 maart      : de effecten van dementie thuis.
25 april        : de lach en dementie.